پمپهای گریز از مرکز به علت قدرت و کارایی بالای خود در جابهجایی سیالات، در موارد مختلفی مورد استفاده قرار میگیرند. برخی از کاربردهای این پمپها عبارتند از: سیستمهای آبرسانی، صنایع نفت و گاز، صنایع شیمیایی، سیستمهای تهویه و تبرید از این نوع پمپها استفاده میشود.
با افزایش فشار مایع، تا حد مورد نیاز در سیستم، مایع از طریق خروجی پمپ، به مخزن مورد نظر منتقل می شود؛ به این ترتیب پمپ گریز از مرکز با عملکرد خود سبب پمپاژ سیالات مختلف می شود.
↑ «تجهیزات استخر». اطلس موج آبتین. دریافتشده در ۲۰۲۱-۱۲-۰۳.
مقاله ها ترانسفورماتور راهنمای خرید ترانسفورماتور ایران ترانسفو
ظرفیت یک پمپ سانتریفیوژ بستگی به چگونگی طراحی پمپ، سرعت گردش پروانه پمپ، فشار مطلق قسمت مکش پمپ، فشار قسمت تخلیه پمپ و خواص فیزیکی سیال عبوری از پمپ دارد.
محفظه طبقات پمپهای جریان شعاعی توسط بست طبقات و محفظه طبقات پمپهای جریان مختلط توسط پیچهای دو سر به یکدیگر متصل میشوند. محفظه مکش بین موتور و پمپ توسط صافی مکش پمپ را در مقابل ذرات درون آب محافظت میکند. این نوع پمپها معمولاً دارای سوپاپ یکطرفه میباشند. مزایای پمپهای گریز از مرکز[ویرایش]
شما می توانید انواع پمپ های سانتریفیوژ و انواع شیر الات صنعتی را از فروشگاه اینترنتی هایپر تاسیسات براحتی خریداری نمایید.
خروج مایع: مایع با فشار مرکز more info از طریق خروجی پمپ به مقصد خود منتقل میشود.
اگر زمان کافی برای خواندن این مقاله را ندارید، کافیست با مشاوران گستره آبی تماس بگیرید.
پروانه: در تولید انواع پمپ گریز از پروانه استفاده می نمایند و آن دارای دو دهنه می باشد باز و نیمه باز و نیروی محوری برای پروانه های باز و نیروی شعاعی برای پروانه بسته کاربردی می باشد برای اینکه مایع و ذرات در پمپ بدون هیچ ذرات و میکروبی باشد در پمپ از آن استفاده می کنند.
همچنین راندمان این پمپها وابسته به کار تحت هد و سرعت طراحی میباشد.
نمیتوانند سیالات با گرانروی بالا را به صورت مؤثر پمپ کنند.
پمپ جریان محوری: پمپهای این دسته که گاه پمپهای ملخی هم نامیده میشوند بیشترین افزایش فشار سیال را از طریق اعمال پروانهها یا عملیات بالابری تیغهها اعمال میکند. این گروه یک سری پروانه ورودی به همراه جریان ورودی محوری و خروجی تقریباً محوری دارند.
که این دستهبندی نیز میتواند منجر به دستهبندی کلی در مورد پروانهها گردد.